Mere uddannelse skal sikre fremtiden for ejendomsbranchen

Der er et stort behov for nyt blod i ejendomsbranchen. En stor årgang går snart på pension, så der mangler kvalificeret arbejdskraft – ikke kun i ejendomsbranchen, men i hele det danske erhvervsliv. Jannick Nytoft, Adm. Direktør i EjendomDanmark, mener, at det er vigtigt at gøre ejendomsbranchen synlig for offentligheden, så flere er opmærksomme på branchen, ligesom at det er nødvendigt at være til stede på uddannelserne, så flere studerende kommer i praktik- og vælger at uddanne sig inden for ejendomme, samt efteruddannelse af de medarbejdere, der allerede er i branchen.

“Det er klart, at det er en del af den større fortælling, vi skal ud med til omverden; altså hvad er ejendomsbranchen? Er det sådan noget lidt støvet, kedeligt noget på et lille kontor, eller er det faktisk også en spændende verden, hvor man oplever både kommercielle, økonomiske og juridiske udfordringer, man skal løse. (..) Ideelt set ville der også være en uddannelse, som var målrettet ejendomsbranchen,” siger han.

Ejendomdanmark samarbejder med erhvervsakademierne om at tilbyde en uddannelse som ejendomsadministrator og tilbyder også efteruddannelse gennem organisationen til medarbejdere i branchen.

21.08.2019, Ejendomswatch.dk, Julie Thomsen

Kilde: www.ejendomsforeningen.dk